Dünyanın en Komik Kazası - Komik Hikayeler - Hikaye, Hikayeler, Makaleler, Aşk Hikayeleri, Yaşanmış Hikayeler, Sevgi Hikayeleri, Efsane Hikayeleri, Duygusal Hikayeler, Dostluk Hikayeleri, Dini Hikayeler, İslami Hikayeler, Komik Hikayeler, Gerçek Hikayeler.- .::Hikaye, Masal ve Öykü Arşivi::.

___________En Güzel Aşk__Ölümsüz__Bitmeyecek___Fıkra_______En
Online
Ziyaretçi
5
 

Sitede Ara Webde Ara
Tüm Arananlar
 
 
 
Komik Hikayeler
Dünyanın En Komik Kazası

 KOORDİNASYON HATASI

Sayın şantiye şefim;

İş kazası tutanağına koordinasyon hatası diye yazmıştım. Bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur:

Bildiğiniz gibi ben bir duvar ustasıyım. İnşaatın altıncı katındaki işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı. Yaklaşık 250 kg kadar olduğunu tahmin ettiğim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu. Aşağı indim, bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım, altıncı kata çıktım. İpi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya saldım. Tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili altıncı kata . çıkardım. İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çıktım. Bütün tuğlaları varile doldurdum. Aşağı indim, bağladığım ipin ucunu çözdüm.

 İpi çözmemle birlikte birden kendimi . havalarda buldum. Nasıl bulmayayım? Ben yaklaşık 70 kiloyum. 250 kilogramlık varil süratle aşağıya düşerken beni yukarı çekti. Heyecan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akıl edemedim. Yolun yarısında dolu varille çarpıştık. Sağ iki kaburgamın bu sırada kırıldığını sanıyorum. Tam yukarı çıkınca, iki parmağım iple beraber çıkrığa sıkıştı. Parmaklarım da bu sırada kırıldı.

Bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar etrafa saçıldı.Varil hafifleyince, bu sefer ben aşağı inmeye varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine . varille çarpıştık. Sol bacağımın kavalkemiği de bu sırada kırıldı. Can havli ile ipi bırakmayı akıl ettim.

Başımı yukarı kaldırdığımda bos varilin süratle üzerime geldiğini gördüm. Kafatasımın da böyle çatladığını sanıyorum. Bayılmışım, gözümü hastanede açtım.

Cenab-ı Hak an tüm kullarını böyle görünmez kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim.

09.03.2008 - 3859 Okuma - 11 Yorum
« Önceki Sonraki »
Bu Hikaye Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Hikaye İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mail
Yorum
Guvenlik Kodu: d9d35 lütfen güvenlik kodunu girin.
 
.

Komik Hikayeler
Komiklik Kötüdür:)
Yol Mühendisi Eşek !
Baba Oğul Hikayesi
Dünyanın En Komik Kazası
Gelin`e Ders
Temel Neyİ NİÇİn Yapar?
BÜyÜk Aİle Tarİfİ
Sevilmeyen Eş
Kediler Forum Açarsa
Borsa Nedir Merak Edenler
Mafya Babası Ve Kurnaz Te
Tüm Komik Hikayeler
 
 
Copyright © 2007 WebDostu.com Her Hakkı Saklıdır. Web Dostu | Hikaye Arşivi | Bize Ulaşın
0.0093 saniyede üretildi. //V3.1
eXTReMe Tracker
Dostlarımız:  Şiirler Hikayeler - çanakkale şehitleri - Yeni Kitaplar - Araba Yarışları - Yemek Oyunları

English Kid Stories

Link Değişimleri Başka Bir Sayfada Gösterilmektedir. Sayfaya gitmek için TIKLAYIN